Τρίτη 22.06.2021 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Δικαίωση για Δόξα Δράμας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ22.01.2021 | 12:18 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η Δόξα Δράμας και θα συμμετάσχει από την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2, στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (27/1)!
Πιο συγκεκριμένα, δικαίωση για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας και τον νομικό σύμβουλο, Χάρη Γρηγορίου, από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και με την προσωρινή διαταγή οι «μαυραετοί» θα αγωνιστούν στα παιχνίδια της Super League 2!
Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της Δόξας Δράμας:
«Τεράστια δικαίωση για την Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καθώς πριν από λίγο μετά από τεράστια προσπάθεια του νομικού μας επιτελείου, η ομάδα μας μπορεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Στο διοικητικό δικαστήριο της Αθήνας μετά από περίπου μία ώρα συζήτησης, ο νομικός μας εκπρόσωπος Χάρης Γρηγορίου έπεισε με τα επιχειρήματά του τους δικαστές, οι οποίοι ανέστειλαν τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α.
Ως εκ τούτου η ομάδα μας μπαίνει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League 2».
Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Χάρη Γρηγορίου
Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και τα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον νομικό σύμβουλο της ομάδος μας και κορυφαίο νομικό Αθλητικού Δικαίου για την τεράστια συμβολή του για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδος μας στο Πρωτάθλημα της Sl2».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop