Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Δικαιολογητικά και παρουσία δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων

ΤΟΠΙΚΑ03.06.2018 | 8:57 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Για αυτοπρόσωπη παρουσία δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων, κάνει λόγο η αρμόδια διεύθυνση του Δήμου Τρικκαίων, ενημερώνοντας παράλληλα, σε σχετική ανακοίνωση και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Δικαιολογητικά

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση  Κοινωνικής Μέριμνας και  Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων γίνεται γνωστό ότι, όσοι λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα (Τετραπληγικών-Παραπληγικών, Εγκεφαλικής Παράλυσης, Β.Ν.K., Βαριάς και Απόλυτης Αναπηρίας, Χανσενικών, Κίνησης, Τυφλότητας, Κωφών-Βαρήκοων Ατόμων, Ομογενών, και Αιματολογικών Νοσημάτων) πρέπει να προσέλθουν υποχρεωτικά στην Υπηρεσία (Ιακωβάκη 5 & Μιαούλη-Τρίκαλα) με τα εξής δικαιολογητικά:
α) την ταυτότητά τους ή άλλο σχετικό έγγραφο

 

β)  αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας φορολ. έτους 2017,
κατά το χρονικό διάστημα από 01-6-2018 έως 31-8-2018 και τις εργάσιμες ημέρες από  8.30 π.π. έως 14.00 μ.μ. , προκειμένου να απογραφούν.

Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης ή άλλου κωλύματος, διευκρινίζεται, θα πρέπει να προσέλθει στην Υπηρεσία ο νόμιμος εκπρόσωπος ή εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του δικαιούχου, ο οποίος πρέπει να φέρει τα ανωτέρω δικαιολογητικά του δικαιούχου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης υποχρεούνται μία φορά τον χρόνο, χωρίς άλλη ειδοποίηση , στο ίδιο χρονικό διάστημα, να προσέρχονται στην Υπηρεσία.
Η προσέλευση κάθε δικαιούχου στην Υπηρεσία, αποτελεί ατομική του υποχρέωση.

Σε περίπτωση μη προσέλευσής  τους, οι δικαιούχοι δεν θα λαμβάνουν το επίδομα το οποίο λάμβαναν μέχρι σήμερα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης