Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Δικαιώνεται για τη στάση του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ17.05.2020 | 11:54 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Α.Ο Τρίκαλα εξ’αρχής είχε μία σταθερή θέση για το θέμα της αναδιάρθρωσης με τον Ηλία Αιβάζογλου να είναι ξεκάθαρος.

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα είχε τονίσει ότι η αναδιάρθρωση είτε δε θα πρέπει να υλοποιηθεί, είτε αν γίνει να είναι δίκαιη και να φέρει τη Σούπερλιγκ2 με έναν όμιλο και αντί για 12 με 14 ή 16 ομάδες.

Οι κυανέρυθροι μέχρι και την τελευταία στιγμή τήρησαν αυτή τη γραμμή και δε στήριξαν την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου για δύο ομίλους, η οποία κατά την άποψή τους είναι ζημιογόνα για την ομάδα, αλλά και παράλληλα θα κάνει την εν λόγω κατηγορία περιφερειακό πρωτάθλημα, όπως πολύ εύστοχα δήλωσε ο Αιβάζογλου.

Και το αξιοσημείωτο είναι ότι τα Τρίκαλα πέρα από τον Ιωνικό, που επίσης απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση, βρήκαν και άλλο σύμμαχο στη συγκεκριμένη θέση τους, τη Νίκη Βόλου που επίσης δε στήριξε την πρόταση του συμπολίτη Ολυμπιακού.

Εάν, δε πάμε στη Σούπερλιγκ2 εκεί είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι ομάδες που ανήκουν στην κατηγορία αυτή είναι κατά της πρότασης των δύο ομίλων, η οποία δεν πρόκειται να περάσει και αυτό, διότι απαιτείται το 80% των ψήφων των 26 ομάδων (SL2/FL) ώστε να υπάρξει μία τέτοια αλλαγή.

Πέρα όμως από το κομμάτι της αναδιάρθρωσης η διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα φαίνεται να δικαιώνεται και σε ένα ακόμη θέμα.

Ο Ηλίας Αιβάζογλου κατέθεσε πρόταση ζητώντας από τη νέα σεζόν οι ομάδες της SL2 να εισπράττουν ποσοστά από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Αυτή η πρόταση απ’ότι φαίνεται υιοθετείται και από τις ομάδες της Σούπερλιγκ1 που ζητούν κάτι αντίστοιχο και είναι πολύ πιθανό αυτό να ισχύσει από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Γενικώς τα Τρίκαλα έχουν μία υπεύθυνη και σταθερή στάση, που έως τώρα δείχνει να δικαιώνεται απόλυτα σε όλα τα ζητήματα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης