Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήλωση Ηλία Βλαχογιάννη για την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ03.11.2020 | 5:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η νέα τρομοκρατική επίθεση ακραίων Ισλαμιστών στη Βιέννη κατά αθώων πολιτών, πρέπει να σημάνει συναγερμό σ όλο τον Δυτικό και Δημοκρατικό κόσμο.

Οι δημοκρατικές ελευθερίες που κατέκτησαν οι πολίτες των Ευρωπαϊκών Κρατών και του Δυτικού κόσμου, υφίστανται ανοικτή επίθεση από ακραίους ισλαμιστές και φανατικούς.

Η απομόνωση των ακραίων στοιχείων και οι διχαστικές φωνές ανεύθυνων ηγετών του Μουσουλμανικού κρατών , πρέπει να ενώσουν όλο τον πολιτισμένο και Δημοκρατικό κόσμο, για να αντιμετωπίσουν από κοινού τις νέες προκλήσεις.

Οι προστασία των δημοκρατικών ελευθεριών και του Δυτικού τρόπου ζωής, είναι υποχρέωση όλων μας. Ότι κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες, πρέπει να το προστατέψουμε.

Οι Μετανάστες και Πρόσφυγες που βρήκαν προστασία στις χώρες μας, οφείλουν να σεβαστούν το δικό μας τρόπο ζωής και τις παραδόσεις μας, αν θέλουν να συνυπάρξουν αρμονικά στις δικές μας κοινωνίες.

Η όποιες απόπειρες να επιβάλλουν σε μας τη δική τους κουλτούρα και το δικό τους τρόπο ζωής, πρέπει να θεωρείται ΜΗ φιλική πράξη και ΜΗ θετικό στοιχείο στην αξιολόγηση από τις αρχές των αιτημάτων παραμονής τους στις χώρες μας…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης