Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήλωση Ηλία Βλαχογιάννη για τον Ε 65

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.04.2024 | 2:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και δικαιωμένος για τη μικρή μου συμβολή στη συνολική μας προσπάθεια για τη δρομολόγηση κατασκευής και υλοποίησης του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε 65.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Νομάρχης ,το Φθινόπωρο του 2004,σε συνεργασία με τον τότε Δήμαρχο Μιχάλη Ταμήλο , συγκάλεσα σύσκεψη Νομαρχών, Βουλευτών, Δημάρχων και φορέων από τη Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Ήπειρο στα Τρίκαλα, για τη δρομολόγηση κατασκευής του Ε 65.

Με εντολή του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ύστερα από θετική εισήγηση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Θεσσαλού Γιώργου Σουφλιά, εστάλη σε μένα η περιβόητη τετρασέλιδη επιστολή, με την οποία δεσμεύτηκε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο Υπουργός, για την άμεση δρομολόγηση κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος.

Και μπορεί η οικονομική κρίση να πήγε πίσω το έργο, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείφθηκε και η πίεση όλων μας προς τις εκάστοτε Κυβερνήσεις ήταν έντονη και συνεχής.

Θέλω να ευχαριστήσω την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που με προσωπικές ενέργειες εξασφάλισε κοινοτική χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του σπουδαίου αυτού έργου, που θα αλλάξει τ α οικονομικά δεδομένα για την περιοχή μας.

Τρίκαλα, 23 Απριλίου 2024

Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης