Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήλωση Μ. Ταμήλου μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.03.2024 | 5:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δήλωση μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, για τα όσα δήλωσε στο ράδιο Ζυγός για το δυστύχημα των Τεμπών, έκανε ο πρώην Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος.

Όπως μετέδωσε το ίδιο ραδιόφωνο ανέφερε: «Εμείς οι Τρικαλινοί πολίτες δεν ευθυνόμαστε για τις διαδικασίες απονομής της δικαιοσύνης και για τις ενέργειες της Κυβέρνησης στο δυστύχημα των Τεμπών. Παρά τα προβλήματα που συνέβησαν στα Τρίκαλα το 2023, όλοι οι πολίτες των Τρικάλων στήριξαν την οικογένεια Πλακιά και όλες τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών. Η στήριξη συνεχίζεται εως την τελική δικαίωση και δεν πρέπει να χαθεί για κανένα λόγο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης