Τετάρτη 20.10.2021 | Εορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτέμη, Αρτέμιδα, Αρτεμία, Αρτεμισία, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διάνα, Ντιάνα, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Κερασιά, Κερασία

Δήλωση σχετικά με την αρ.465/2018 Α.Δ.Σ.

Ανακοινώσεις διάφορες05.09.2018 | 11:05 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Την 10η Ιουλίου 2018, εκδόθηκε η υπ. αρίθμ. 465/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, με την οποία, προβλέπεται η ανέγερση πολυώροφου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, επί της οδού Κανούτα, όπου σήμερα λειτουργεί υπαίθριο Δημοτικό πάρκινγκ.
Κάτοικοι του κέντρου της πόλης των Τρικάλων, έλαβαν γνώση της ανωτέρω αποφάσεως και αντιδρούν για την ανέγερση ενός ακόμη οικοδομήματος από τσιμέντο, που θα προσβάλλει την ποιότητα και αισθητική των δημοτών, στο κέντρο της πόλης, που θεωρούν ότι είναι περιττό, την στιγμή μάλιστα που εκλείπουν από την πόλη, χώροι πρασίνου, πάρκα κλπ. Είναι ατυχές να δημιουργείται μια ακόμα τσιμεντένια κατασκευή (πάρκινγκ) στο κέντρο της πόλης, 50 μ. από την κεντρική γέφυρα και το άγαλμα του Ασκληπιού, ενώ στις σύγχρονες πόλεις δημιουργούνται περιφερειακά.
Πρόκειται λοιπόν για ένα σχέδιο του Δήμου, το οποίο δεν πρέπει να υλοποιηθεί, πόσο μάλλον, όταν σε μικρή απόσταση υπάρχουν ήδη τέτοιοι χώροι, (Πλατεία Αντωνίου – Πλατεία Δικαστηρίων) και πληθώρα ιδιωτικών πάρκινγκ (Βύρωνος, Χατζηγάκη και Αλεξάνδρας).
Τρίκαλα, 4 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Γεώργιος Λ. Μπέλτσιος

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop