Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήλωση υποψηφιότητας της Ευθυμίας (Έφης) Πρεβέντη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.04.2023 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Ευθυμία (Έφη) Πρεβέντη, νέα και δυναμική γυναίκα, με τη δική της επιχείρηση στην Καλαμπάκα κατέρχεται υποψήφια με τη «Δύναμη Ευθύνης», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Έχω μάθει από τη δουλειά μου να αναζητώ νέες προκλήσεις» δηλώνω «να αγωνίζομαι και να πετυχαίνω σε αυτές. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα για την περιοχή μας. Οι προκλήσεις μεγάλες και οφείλω και εγώ να ανταποκριθώ στο ευρύτερο κάλεσμα που έχει ο ίδιος κάνει. Μαζί του θα δουλέψουμε για έναν Δήμο Μετεώρων, όπως τον ονειρευόμαστε».

Ευθυμία Πρεβέντη

Ελεύθερη Επαγγελματίας

Βιογραφικό

Η Ευθυμία (Έφη) Πρεβέντη με καταγωγή από την Κρύα Βρύση Καλαμπάκας, είναι γεννημένη το 1979. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Σιαμουρέλη, με τον οποίο έχουν 2 παιδιά.

Είναι κάτοικος Καλαμπάκας, οπού και δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρώντας κομμωτήριο εδώ και αρκετά χρόνια. Ως ένα δραστήριο  άτομο, απασχολείται παράλληλα και στον χώρο των διαδικτυακών πωλήσεων καθώς είναι συνεργάτης -αντιπρόσωπος μεγάλης εταιρίας γερμανικών προϊόντων. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια πάνω στον κλάδο της κομμωτικής καθώς πιστεύει ότι η διαρκής μάθηση είναι ο πυλώνας της εξέλιξης και της επιτυχίας.

Ο χώρος της πολιτικής και δη της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί για την ίδια κάτι το γνώριμο καθώς ήταν υποψήφια και σε παλαιότερες δημοτικές εκλογές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης