Τρίτη 05.12.2023 | Εορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαββούλα, Σαβούλα, Σαβούλη

Δήλωση υποψηφιότητας της Βασιλικής Κοματσιούλη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.04.2023 | 7:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια νέα και δυναμική κοπέλα, η 32χρονη Βασιλική Κοματσιούλη, ενώνει τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και κατέρχεται υποψήφια με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Τολμηρή, με σπουδές στη Φαρμακευτική, επέλεξε να επενδύσει στον πρωτογενή τομέα, πριν επιστρέψει ξανά στο αντικείμενο των σπουδών της. «Η ζωή θέλει τόλμη» λέει «και στον Δήμο Μετεώρων έχουμε την τύχη να διεκδικεί τη δημαρχία ένας νέος και τολμηρός άνθρωπος, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος. Έχει όραμα, έχει σχέδιο, έχει αποδείξει πως γνωρίζει το πως να δουλέψει για να πετύχουμε όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας. Γι’ αυτό ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου μαζί του και μαζί με όλους τους υποψηφίους».

Βασιλική Κοματσιούλη

Φαρμακοποιός

Βιογραφικό

Η Βασιλική Κοματσιούλη γεννήθηκε το 1991 στα Τρίκαλα όπου μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τις μαθητικές της σπουδές. Κατάγεται από την Αγία Τριάδα της Δημοτικής Ενότητας Τυμφαίων. Είναι απόφοιτη της Φαρμακευτικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον κλάδο της Βιοστατιστικής και των Κλινικών Μελετών της  Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μετά  την ολοκλήρωση των σπουδών της, επέστρεψε στο τόπο καταγωγής της, την Αγία Τριάδα Καλαμπάκας, όπου και έζησε για 6 χρόνια,  αναλαμβάνοντας την οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση, την οποία συνεχίζει και διατηρεί μέχρι και σήμερα ο αδερφός της.

Στην συνέχεια επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, όπου εργάζεται έως και σήμερα ασχολούμενη με το αντικείμενο της διεξαγωγής και του ελέγχου κλινικών μελετών νέων φαρμάκων και εμβολίων σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της πόλης. Παράλληλα συνεχίζει να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, γεγονός που την κρατά σε επαφή με το χωριό της καθώς και την ευρύτερη περιοχή, την οποία αγαπάει  και στηρίζει ιδιαίτερα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης