Στον Μητροπολίτη φορείς της Κρανιάς Καλαμπάκας Τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία φορέων της Κρανιάς Καλαμπάκας. Ο κ. Θεόκλητος του υποδέχτηκε στο γραφείο του όπου είχε ολιγόλεπτη συζήτησή μαζί τους. Από την μεριά τους οι Κρανιώτες τον προσκάλεσαν στον όμορφο Οικισμό τους με τον κ. Θεόκλητο να δίνει την υπόσχεση να το κάνει με την πρώτη ευκαιρία. Βαγγέλης Γκιάτας" /> ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαμπάκας και Κρανιώτες επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων - Η ΕΡΕΥΝΑ
Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαμπάκας και Κρανιώτες επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ06.06.2018 | 6:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαμπάκας.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα με τον Μητροπολίτη να τους υποδέχεται εγκάρδια στο γραφείο του.

Ο λόγος της επίσκεψης αφορούσε στην μεταφορά ευχών στον Μητροπολίτη ο οποίος τους καλωσόρισε και του έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή τους.

Η πρόεδρος κυρία Σιουπέρη ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για τις δράσεις που προτίθεται να κάνει η ομάδα και υποστήριξε ότι θα είναι δίπλα στην Μητρόπολη σε ότι τους χρειαστεί.

Στον Μητροπολίτη φορείς της Κρανιάς Καλαμπάκας

Τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία φορέων της Κρανιάς Καλαμπάκας.

Ο κ. Θεόκλητος του υποδέχτηκε στο γραφείο του όπου είχε ολιγόλεπτη συζήτησή μαζί τους.

Από την μεριά τους οι Κρανιώτες τον προσκάλεσαν στον όμορφο Οικισμό τους με τον κ. Θεόκλητο να δίνει την υπόσχεση να το κάνει με την πρώτη ευκαιρία.

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ