Τετάρτη 03.03.2021 | Εορτάζουν: Κλεόνικος, Κλεονίκη, Νίκη, Κλεονίκω, Θεοδώρητος

Δήμητρα/Απόλλων: Πρωταθλητές σε όλες τις κατηγορίες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.06.2020 | 4:48 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Δυστυχώς τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα διακόπηκαν οριστικά και αμετάκλητα για τη φετινή χρονιά λόγο των ειδικών συνθηκών που επικρατούν σε όλο τον πλανήτη , ως εκ τούτου πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι πρωτοπόροι κάθε πρωταθλήματος

Η ακαδημίας μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες !(πρωταθλητές στην Κ16 ,πρωταθλητές στην Κ14 και 1η θέση στην Κ12 και για τα 2 γκουπ) Τα παιδιά έπαιξαν για ακόμη μία φορά εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι βαδίζουν στο σωστό δρόμο ποδοσφαιρικά αλλά και σαν άνθρωποι αφού η συμπεριφορά τους είναι πάντα εξαιρετική. Δυστυχώς τα παιδιά δεν μπόρεσαν να παίξουν τα παιχνίδια μέχρι τέλους για την ανάδειξη του πρωταθλητή παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει την προσπάθειά τους.

Εξαιρετική εικόνα είχαν όμως και όλα τα τμήματα που δεν αγωνιζόταν στην ηλικία τους (Κ15 , Κ13 , Κ11) καθώς η Κ11 ήταν πρωτοπόροι(!) του ομίλου που αγωνιζόταν παρά την ηλικιακή διαφορά αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα πάλεψαν κάθε αγώνα ξεχωριστά και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους που έλαβαν μέρος στα φετινά αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΤ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop