Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήμητρα/Απόλλων:Ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και ακόμη μια νίκη για την Κ14!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ21.03.2024 | 12:18 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Έχοντας θέσει τον πήχη ψηλά φέτος η Κ14 της ακαδημίας μας παρουσίασε ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση στις εγκαταστάσεις μας αυτή τη φορά με αντίπαλο τα Αμπελάκια “Ajax”. Τα παιδιά μπήκανε από το πρώτο λεπτό με πολλή όρεξη για ποδόσφαιρο , για το οποίο βοηθούσε και το ψιλόβροχο. Πιέσαμε ψηλά , κλέψαμε μπάλες , βγάλαμε ωραίους συνδυασμούς , σκοράραμε όμορφα γκολ και αμυνθήκαμε εξαιρετικά κάνοντας ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι και ανταμείβοντας τον κόσμο που μας παρακολούθησε. Η Κ14 αποτελεί ένα τμήμα που πραγματικά έχει πάθος για το ποδόσφαιρο και καθημερινά θέλει να μαθαίνει αποδίδοντας έτσι αυτό το όμορφο αποτέλεσμα στο γήπεδο και εμείς είμαστε εδώ να απολαύσουμε κάθε στιγμή σε αυτό το όμορφο ταξίδι και μέχρι όπου φτάσουμε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης