Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήμητρα/Απόλλων:Σε εξαιρετική κατάσταση Κ16 και Κ14

ΑΘΛΗΤΙΚΑ16.03.2024 | 11:34 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ16 απέναντι στα Μετέωρα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος , ο αγώνας διεξήχθη στον συνθετικό τάπητα του Καστρακίου και τα παιδιά το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως αφού σε κάποιες φάσεις “χανόταν η μπάλα”.
Η Κ14 αντιμετώπισε το Νεοχώρι και παρά το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε αντιδράσαμε σωστά και φτάσαμε σε μια ακόμα νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα μετά από 12 αγωνιστικές , ενώ η Κ16 ακόμα δεν έχει δει το τέρμα της να παραβιάζεται!
Προχωράμε ενωμένοι , πρεσβεύοντας πάντα υψηλές ηθικές και ποδοσφαιρικές αξίες , στοχεύοντας την κορυφή και αν αυτή δεν έρθει θα είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθειά μας και τις εμπειρίες που αποκτήσαμε στον δρόμο κάνοντάς μας καλύτερους ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απ΄ όλα καλύτερους ανθρώπους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης