Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Δημοπρατήσεις χώρων και έργων αποφασίζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ. Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2018 | 2:24 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Αύριο στις 12 το μεσημέρι, συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του δήμου Πύλης, με στόχο τη δημοπράτηση έργων αλλά και χώρων του δήμου ώστε να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς. Ειδικότερα στη συνεδρίαση συζητούνται : οι όροι δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης για εγκατάσταση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στην Τ.Κ. Πύλης, η έγκριση τευχών ηλεκτρονικής δημοπράτησης του έργου:«Αίθουσα συνάθροισης κοινού στην Τ.Κ.Πηγής», η «Υδρευση οικισμού Αγ.Ιωάννη & Αγ.Δημητρίου Τ.Κ.Ροπωτού Δήμου Πύλης», η «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ.Παλαιομοναστήρου», η έγκριση Πρακτικού Ι της επιτροπής διαγωνισμού του έργου:«Αποκατάσταση ζημιών δημοτικών κτιρίων», η έγκριση Πρακτικού Ι της επιτροπής διαγωνισμού του έργου:«Αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες στη Δ.Ε.Αιθήκων», η έγκριση Πρακτικού Ι της επιτροπής διαγωνισμού του έργου:«Αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες στις Δ.Ε.Πινδέων,Μυροφύλλου,Νεραίδας», η έγκριση Πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου:«Αναπλάσεις στην Τ.Κ.Περτουλίου».

Και ετοιμασίες για εμποροπανήγυρη

Επίσης, ο δήμος Πύλης ανακοίνωσε την έναρξη συμμετοχής των ενδιαφερομένων στην εμποροπανήγυρη Δήμου Πύλης στις 20, 21, 22 & 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016. Η υποβολή αιτήσεων μπορεί να γίνει μέχρι τις 10 Ιουλίου ενώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

  1. Αντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος ή Βεβαίωση Δραστηριοποίησης Υπαίθριου Εμπορίου
  2. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο (για τους υπηκόους τρίτων χωρών απαιτείται Άδεια Παραμονής)
  3. Βεβαίωση Έναρξης Δραστηριότητας από το TAXIS
  4. Βεβαίωση Ταμειακής Μηχανής από το TAXIS ή βεβαίωση απαλλαγής από αρμόδια φορολογική αρχή
  5. Δημοτική Ενημερότητα
  6. Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες
  7. Πιστοποιητικό Υγείας (εφόσον απαιτείται)
  8. Αντίγραφο αποδεικτικού κατάθεσης του αντιτίμου ενοικίασης των κοινόχρηστων χώρων της Τράπεζας ή Διπλότυπο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης (η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ΙΒΑΝ: GR86 0110 8610 0000 8615 5002 578 με την αιτιολογία «ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του καταθέτη) – Το αποδεικτικό κατάθεσης δύναται να προσκομιστεί εκ των υστέρων και οπωσδήποτε πριν την παραλαβή της ειδικής άδειας συμμετοχής

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης