Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Δημοπρατήθηκε το Σαλέ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

ΤΟΠΙΚΑ29.11.2019 | 6:11 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πλειοδοσίας του Σαλέ και των λοιπών κτιρίων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου την περασμένη Δευτέρα, με εταιρεία που διαχειρίζεται και άλλες δομές χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα, να αναλαμβάνει τη λειτουργία του. Όπως δήλωσε στην ΕΡΕΥΝΑ ο πρόεδρος της μονομετοχικής που έχει την ευθύνη του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Κ. Ούτρας, στη διαδικασία φέτος συμμετείχαν τρεις ενδιαφερόμενοι ωστόσο ο πλειοδότης κέρδισε τη μάχη δίνοντας 17.000 για το κεντρικό Σαλέ, 3.000 ευρώ για το μικρό και 4.000 για τα υπόλοιπα ακίνητα.

«Είναι η πρώτη φορά που ο δήμος Πύλης εισπράττει τόσα χρήματα και φαίνεται από το ενδιαφέρον ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο έχει σημαντικές προοπτικές και μπορεί να προσφέρει εξίσου σημαντικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή» τόνισε σχετικά ο κ. Ούτρας ενώ ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επισήμως το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Σε ότι αφορά στη λειτουργία του Χιονοδρομικού, αυτή τη στιγμή γίνονται εργασίες συντήρησης και από εβδομάδα αναμένεται η δοκιμαστική λειτουργία του λιφτ, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του μαζί με την έναρξη της χειμερινή περιόδου. Αναφορικά με τα σχέδια για το μέλλον, ο κ. Ούτρας ανέφερε την προσδοκία να συμμετέχουν στην προσπάθεια προβολής και αναβάθμισης του Χιονοδρομικού άνθρωποι με διάθεση και αντίστοιχες ικανότητες, τονίζοντας ότι θα δοθεί μεγάλο βάρος και στην προβολή του Χιονοδρομικού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης