Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Έργο συνολικού προϋπολογισμού 403.000 ευρώ

Δήμος Μετεώρων: Ανάπλαση του κέντρου της Βασιλικής

ΤΟΠΙΚΑ05.04.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ενδιαφέρον της, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στην περιφέρεια του Δήμου δείχνει ο δημοτική Αρχή Μετεώρων. Οι παρεμβάσεις του Δήμου πλέον επεκτείνονται στις περιφερειακές δημοτικές ενότητες, μετά την επεξεργασία των αιτημάτων που κατέθεσαν οι τοπικές κοινότητες.

Στόχος της δημοτικής Αρχής να λυθούν προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων, να αναβαθμιστούν αισθητικά περιοχές και να καρποφορήσουν τα αιτήματα των κοινωνιών.

Αλλάζει την όψη του κέντρου της Βασιλικής με νέο έργο ο Δήμος Μετεώρων. Εντάχθηκε, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα CLLD/LEADER, το έργο «Ανάπλαση του κέντρου της Τοπικής Κοινότητας Βασιλικής» συνολικού προϋπολογισμού 403.000 ευρώ.

Στις παρεμβάσεις που θα εκτελεστούν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος.

«Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και την Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ-ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ εντάξαμε στο Leader του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 την ανάπλαση και αισθητική αναβάθμιση του κέντρου της Βασιλικής. Στόχος του έργου είναι να αποδώσουμε στους κατοίκους της Βασιλικής ένα πιο όμορφο, λειτουργικό και «πράσινο» δημόσιο χώρο. Είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες βελτιώνοντας την εικόνα των χωριών και την καθημερινότητα των πολιτών» δηλώνει ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες παρεμβάσεις προγραμματίζονται να υλοποιηθούν και σε άλλες κοινότητες, τοπικών κοινοτήτων.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης