Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Βελτιώνουν σχολικές διαβάσεις και ενισχύουν την οδική ασφάλεια

Δήμος Μετεώρων και HELLAS DIRECT ενώνουν δυνάμεις

ΤΟΠΙΚΑ09.04.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει με χαρά την επιτυχημένη συνεργασία του με την ασφαλιστική εταιρεία HELLAS DIRECT, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος «Safe Roads», ανέλαβε δωρεάν την υλοποίηση σημαντικών έργων που αφορούν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην πόλη της Καλαμπάκας.

Η συνεργασία αφορά στην αναβάθμιση σχολικών διαβάσεων και στη βελτίωση του οδικού δικτύου με την επούλωση φθορών με ψυχρή άσφαλτο. Η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου με τη διαγράμμιση διαβάσεων σε σχολεία της πόλης της Καλαμπάκας. Ακόμη, το επόμενο διάστημα ακολουθεί και επιδιόρθωση σημείων του οδοστρώματος με ψυχρή άσφαλτο σε δρόμους της πόλης.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την ασφαλιστική εταιρεία HELLAS DIRECT ενώ εξήρε την ιδιωτική κοινωνική δράση που δεν επιβαρύνει τα οικονομικά του Δήμου αλλά συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης