Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήμος Μετεώρων και επίσημα μέσω του «Κλεισθένη Ι»

ΤΟΠΙΚΑ05.07.2018 | 4:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το θέμα της μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων μπαίνει στο τελικό του στάδιο.

Στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «Κλεισθένης Ι» που κατατέθηκε στη Βουλή, περιλαμβάνεται και η αλλαγή ονόματος σε δύο Δήμους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Δήμος Καλαμπάκας που μετονομάζεται σε Δήμο Μετεώρων και ο άλλος ο «Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου» που μετονομάζεται σε «Δήμο Καμένων Βούρλων».

Να σημειωθεί πως στις 22 Νοεμβρίου του 2016, το Συμβούλιο Τοπωνυμιών ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα του Δήμου για μετονομασία του από Δήμος Καλαμπάκας σε Δήμος Μετεώρων, αλλά ήταν γνωστό πως η διαδικασία για την αλλαγή του ονόματος θα ήταν χρονοβόρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης