Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Δίπλα σε όλους δηλώνει ο Κ. Μαράβας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ28.08.2019 | 3:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δίπλα σε όλους δηλώνει μέσω της Λέσχης 97,6 ο Κ. Μαράβας διαψεύδοντας τις δηλώσεις του Θ. Χήρα για κακές σχέσεις με την Περιφέρεια.

«Τα λόγια του κ. Χήρα ότι δεν υπάρχει καλή σχέση με τον Περιφερειάρχη δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν έχω τίποτα ούτε με τον Περιφερειάρχη, ποτέ δεν αλλάξαμε μια κουβέντα, ούτε με το Χρήστο Μιχαλάκη με τον οποίο έχουμε αδερφικές σχέσεις. Πιστεύω πως και αυτοί δεν έχουν από εμένα κάποιο παράπονο», δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλης.

«Πάντως εγώ δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα σε όλους, μακάρι να κάνουν και αντιπολίτευση και καλές προτάσεις και να τις περνάμε. Σκοπός είναι να πάμε μπροστά το Δήμο Πύλης, δεν κάνω πράγματα για εμένα προσωπικά, εγώ έχω ζήσει και τα πλούτη και τη φτώχεια, με… τζιν και γαλότσες πάω ακόμα στα χοιρινά. Πιστεύω ότι θα προσφέρω περισσότερα ακόμα σε αυτή τη θητεία για το Δήμο Πύλης», είπε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή