Παρασκευή 08.12.2023 | Εορτάζουν: Πατάπιος

«Δίπλα στους νέους να βοηθήσουμε»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ31.10.2023 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Γραφείο εντός του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων θα ζητήσουν ως αντιπολίτευση από την 1η Ιανουαρίου να τους παραχωρήσει η νέα περιφερειακή αρχή, δήλωσε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Ντίνος Μπάρδας, ώστε να μπορούν ως αντιπολίτευση να συνεδριάζουν αλλά και να βοηθούν αν χρειαστεί τους νέους περιφερειακούς συμβούλους: «Εκείνο που έχει σημασία είναι να προσαρμόζεται κανείς με τον ρόλο που η κοινωνία του έχει τάξει να υπηρετεί. Συνεπώς, μέχρι 31/12 θα πηγαίνω κανονικά κάθε μέρα στη Νομαρχία.

Μετά την 01/01, θα ζητήσουμε κι εγώ και ο Χρήστος να μας παραχωρήσουν ένα γραφείο μέσα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, ώστε να είμαστε εκεί δίπλα στους νέους και να βοηθήσουμε για το καλό της κοινωνίας.

Θέλουμε να είμαστε κοντά και στους υπηρεσιακούς παράγοντες και στους νέους αιρετούς. Πιστεύω θα είμαστε χρήσιμοι, γιατί θα υπάρχουν πολλά θέματα και προβλήματα να αντιμετωπιστούν. Έχουμε μια συνέχεια και γνωρίζουμε με μεγαλύτερη αμεσότητα τα ζητήματα των τοπικών κοινωνιών, και συμβουλευτικά θα μπορούμε να βοηθάμε.

Δε λέω να συνδιοικήσουμε, αλλά με τον θεσμικό μας ρόλο θα μπορούμε να είμαστε εκεί να λέμε την άποψη μας ή να βάζουμε κάποια θέματα της τοπικής κοινωνίας, και έπειτα αυτοί ας τα διαχειρίζονται.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης