Κυριακή 14.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Διπλή εκπροσώπηση στη Γ’ Εθνική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ14.06.2019 | 1:11 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Οι Ίκαροι και ο Αίολος είναι οι δύο ομάδες από το νομό μας που θα εκπροσωπήσουν το Τρικαλινό μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ευελπιστώντας ότι τα δύο σωματεία να καταφέρουν να παραμείνουν στην απαιτητική αυτή κατηγορία παίζοντας παράλληλα ωραίο και ελκυστικό μπάσκετ.

 

Για τους Ικάρους δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς η ομάδα μετά από δύο συνεχόμενες παρουσίες στη Γ΄ Εθνική οδεύουν ολοταχώς για τη Τρίτη συνεχόμενη σεζόν έχοντας την ίδια συνταγή που τους οδήγησε στην άνετη παραμονή τα δύο προηγούμενα χρόνια. Μετά την ανανέωση του προπονητή και την πρόσληψη νέου και έμπειρου γυμναστή η ομάδα των Ικάρων θα κυμανθεί στα ίδια μήκη κύματος με μοναδικό σκοπό βέβαια όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές να παραμείνει στην κατηγορία με σχετική άνεση και συνάμα να παίξει ωραίο και ελκυστικό μπάσκετ. Πλέον μετά από δύο συνεχόμενες παρουσίες στο πρωτάθλημα αυτό διαθέτουν την εμπειρία και την ψυχραιμία να βγάλουν εις πέρας δύσκολες καταστάσεις και να πετύχουν με σχετική ευκολία τους στόχους τους. Όσο η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα σε παίκτες και προπονητή ο σύλλογος δεν θα έχει να φοβηθεί για κάτι την επόμενη σεζόν.

 

Η άλλη ομάδα τώρα που θα εκπροσωπήσει το νομό μας είναι η ομάδα του Αιόλου. Η ομάδα( πάλαι  τότε Trikala BC) επιστρέφει στον μπασκετικό χάρτη με τη συμμετοχή της στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.  Αυτοί που μερικά χρόνια έπαιξαν με το όνομα και το κύρος του συλλόγου για να εξυπηρετήσουν τις ματαιοδοξίες τους και τα προσωπικά τους συμφέροντα και οι οποίοι οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να κατεβάσουν την ομάδα στην Α2 θα δουν τώρα το σύλλογο να κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής με τη βοήθεια του ερασιτέχνη. Από αυτή την κατηγορία θα προσπαθήσει να μαζέψει τα συντρίμμια της και να προσπαθήσει να κάνει την αντεπίθεση ώστε να φτάσει ψηλά εκεί που ανήκε παλιά.

 

Aναλυτικά οι ομάδες που θα απαρτίζουν τον 3ο όμιλο:
ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών
ΑΓΣ Ιωαννίνων
ΑΜ Ίκαροι Τρικάλων
ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
ΓΣ Τιτάνες Παλαμά
ΜΠΑΣ Εύαθλος Μακεδόνες
ΓΑΣ Μελίκης
ΣΚ Ιωάννινα
Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ
Πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΜ
ΑΣ Άργος Ορεστικό
ΓΣ Νίκη Βόλου
ΚΕ Φαίακας Κέρκυρας
ΑΟ Αίολος Τρικάλων
ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης