Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Δείτε και ακούστε σε ζωντανή σύνδεση τις Ιερές Ακολουθίες από Ιερούς Ναούς της πόλεως των Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες19.05.2020 | 12:31 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών σε συνεργασία με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TV10 θα μεταδώσουν κατά τις προσεχείς ημέρες τις Ιερές Ακολουθίες από Ιερούς Ναούς της πόλεως των Τρικάλων.
Το τηλεοπτικό συνεργείο της τοπικής Τηλεόρασης θα βρίσκεται σε Ιερούς Ναούς, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όσους δεν δύνανται να παρακολουθήσουν από κοντά τον λειτουργικό πλούτο της Εκκλησίας.
Συντονιστείτε στην συχνότητα του καναλιού ΤV10 για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ακολουθίες αναμεταδίδονται ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» 102 FM και από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

1) Τετάρτη 20 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα, σε ζωντανή σύνδεση, η Ακολουθία του Αρχιερατικού Εσπερινού από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
2) Πέμπτη 21 Μαΐου στις 8:00 το πρωί, σε ζωντανή σύνδεση, η Ακολουθία του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
3) Σάββατο 23 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα, σε ζωντανή σύνδεση, η Ακολουθία του Αρχιερατικού Εσπερινού από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.
4) Κυριακή 24 Μαΐου στις 8:00 το πρωί, σε ζωντανή σύνδεση, η Ακολουθία του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.
5) Τρίτη 26 Μαΐου στις 9:30 το βράδυ, σε ζωντανή σύνδεση, η Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία για την Απόδοση της Εορτής του Πάσχα από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.
Επίσης κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί, σε μαγνητοσκόπηση, η Ακολουθία του Όρθρου και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από διαφορετικούς Ναούς της πόλεως.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης