Τρίτη 15.06.2021 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Δοκιμάστηκε στον Ολυμπιακό ο Δ. Ριζογιάννης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ10.06.2021 | 12:08 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Αμπελάκια-Ajax Trikala αναφέρει τα εξής, όσον αφορά τη δοκιμή νεαρού παίκτη της από τον Ολυμπιακό:
Με μεγάλη μας χαρά υπογράψαμε έγγραφο συγκατάθεσης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή του Δημήτρη Ριζογιάννη της Κ14 της ακαδημίας μας, σε δοκιμαστικές προπονήσεις.
Ο Δημήτρης είχε την τιμή να κληθεί για δοκιμές μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη μικτή Κ14 των Τρικάλων και η χαρά του είναι και δική μας. Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και υπάρχει επίσημη ενημέρωση και φωτογραφίες στη σελίδα των ακαδημιών του Ολυμπιακού στο facebook.
Πέρα από το τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας του Ολυμπιακού, παρόντες στη διαδικασία ήταν και ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο επικεφαλής τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο και ο προπονητής της Κ12, Γιάννης Αποστολάκης.
Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον Δημήτρη και ελπίζουμε να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ανάλογη εμπειρία και πολλά ακόμη παιδιά από την ακαδημία μας!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop