Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Δώρα Γάμου από το ALMA ART SHOP

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ29.08.2019 | 2:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Είτε ψάχνετε για ένα καλαίσθητο μικρό δώρο, είτε για κάτι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό, που να μείνει αξέχαστο, διαθέτουμε τα πλέον αξιόλογα και διαχρονικά γαμήλια δώρα για κάθε περίσταση.

Τα δώρα του γάμου δεν αφορούν μια τυπική πράξη αλλά την πιο ξεχωριστή και όμορφη στιγμή των δικών μας ανθρώπων. Πέραν του ότι συμβολίζουν έναν ιδιαίτερο δεσμό, είναι δείγματα αγάπης, ενδιαφέροντος και εκτίμησης, καθώς προσφέρονται με σκοπό να δείξουν το ενδιαφέρον μας προς το νέο ζευγάρι και τις ευχές μας για ένα όμορφο νέο ξεκίνημα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε δώρα εντυπωσιακά που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και ανεξαρτήτως τιμής όλα διαθέτουν άποψη, αισθητική  και προσωπικότητα ,σχεδιασμένα από τους πιο καταξιωμένους εικαστικούς. Ακριβώς αυτό που χρειάζεται σε μια τέτοια περίσταση, ένα δώρο τόσο ξεχωριστό, όσο και η όμορφη στιγμή της ένωσης δύο ανθρώπων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή