Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Από την Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων και τις Μονές Ρουσάνου και Αγίου Στεφάνου

Δωρεάς συσκευών υψηλής ροής οξυγόνου

ΤΟΠΙΚΑ01.12.2020 | 6:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων, συμμεριζομένη την αγωνία και τον πόνο των ασθενούντων αδελφών μας από τον μολυσματικό ιό του κορονωιού (covid – 19), και επιθυμούσα να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην ανακούφιση των ασθενών αλλά και στην διευκόλυνση του δύσκολου, επίπονου και συγχρόνως υπεράνθρωπου έργου των Ιατρών και Νοσηλευτών, σε συνεννόηση με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, δωρίζει στο Νοσοκομείο δύο συσκευές θεραπείας Υψηλής Ροής Οξυγόνου (High Flow Oxygen Therapy), μαζί με τα αναλώσιμά τους,  οι οποίες συσκευές κατά τους Ιατρούς «σώζουν ζωές», αφού ο ασθενής με την θεραπεία, είναι δυνατόν να ανακάμψει και να αποφύγει την διασωλήνωση.

Ωσαύτως, οι Ιερές Μονές του Ρουσάνου και του Αγίου Στεφάνου Μετεώρων, δωρίζουν άλλη μία ίδια θεραπευτική συσκευή στο ίδιο Νοσοκομείο. Το κόστος και των τριών αυτών θεραπευτικών συσκευών ανέρχεται περίπου στο ποσόν των 15. 000 ευρώ.

Ευχόμεθα από καρδίας, ο Θεός να θεραπεύσει όλους τους ασθενείς αδελφούς μας και να λυτρώσει την ανθρωπότητα από τον μολυσματικό ιό.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop