Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δωρεές στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Φίλες της Αγάπης»

Δωρεές16.01.2023 | 9:47 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η κ. Μαργαρίτα Πουλιανίτη προσέφερε στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Φίλες της Αγάπης» 100 ευρώ εις μνήμην του συζύγου της Θάνου Πουλιανίτη.
Ο κ. Άλκης και η κ. Νίνα Μπαλτά προσέφεραν στο φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλες της Αγάπης» 100 ευρώ στη μνήμη του εξαδέλφου τους Αριστοτέλη Διβάνη.
Ο κ. Γιώργος και η κ. Χριστίνα Καρασιώτου προσέφεραν στο φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλες της Αγάπης» 100 ευρώ στη μνήμη του θείου τους Αριστοτέλη Διβάνη.
Η κ. Ελένη και η κ. Θεοδοσία Παπαδημητρίου προσέφεραν στο φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλες της Αγάπης» 100 ευρώ στη μνήμη του θείου τους Αριστοτέλη Διβάνη.
Η οικογένεια Παύλου και Μαρίας Παπαδημητρίου προσέφερε στο φιλανθρωπικό σωματείο « Φίλες της Αγάπης» 200 ευρώ στη μνήμη του θείου τους Αριστοτέλη Διβάνη.
Ο κ. Κώστας και η κ. Μαρούλα Κλιάφα προσέφεραν στο φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλες της Αγάπης» 100 ευρώ στη μνήμη Ρορώς Τσαπάλα.
Η κ. Ελένη Ζαχαράκη προσέφερε στο φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλες της Αγάπης» 50ευρώ στη μνήμη Ρορώς Τσαπάλα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης