Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Δωρεές στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Δωρεές23.01.2023 | 3:05 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η κ. Νίνα Μανωλάκη προσέφερε στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» το ποσό των πεντακοσίων (500.00) ευρώ στη μνήμη του αδελφού της Οράτιου Μανωλάκη.
Η κ. Μαρία Ζούκα προσέφερε στο Φιλανθρωπικό Σωματείο « ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» το ποσό των εκατό πενήντα (150.00) ευρώ στη μνήμη του Οράτιου Μανωλάκη.
Η οικογένεια Κίμωνα Κοτρώνη και Μαρίας Ντόβα προσέφεραν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο « ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» το ποσό των εκατό (100.00) ευρώ στη μνήμη του νονού τους Νικόλαου Σελούντου.
Η κ. Μαρίνα Κοτρώνη προσέφερε στο Φιλανθρωπικό Σωματείο « ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» το ποσό των πενήντα (50.00) ευρώ στη μνήμη του κουμπάρου της Νικόλαου Σελούντου.
Ο κ. Βασίλης και η κ. Σία Δερπανοπούλου προσέφεραν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο « ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» το ποσό των πενήντα (50.00) ευρώ στη μνήμη του ιατρού Κώστα Σακκά.
Η κ. Ουρανία Στοφόρου προσέφερε στο Φιλανθρωπικό Σωματείο « ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» το ποσό των πενήντα (50.00) ευρώ στη μνήμη του αγαπητού Αθανασίου Πούλιου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ