Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δωρεές στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Τρικάλων «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Δωρεές15.02.2021 | 1:08 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Τρικάλων «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», η κ. Δέσποινα Σίμου, προσέφερε το ποσό των είκοσι (20) ευρώ στη μνήμη του συζύγου της Ευαγγέλου Σίμου.
Στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», η κ. Πέπη Μπέη, προσέφερε το ποσό των πενήντα (50) ευρώ στη μνήμη του αγαπημένου της ξαδέλφου Νίκου Σακκά.
Στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», η κ. Πέπη Μπέη, προσέφερε το ποσό των πενήντα (50) ευρώ στη μνήμη της πολυαγαπημένης της φίλης Θάλειας Μπαντόλα-Θεοδοσίου.
Στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Τρικάλων «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», τα μέλη του ΔΣ προσέφεραν το ποσό των εκατό (100) ευρώ, εις μνήμην της αγαπητής Θάλειας Μπαντόλα-Θεοδοσίου, η οποία διετέλεσε επί αρκετό χρονικό διάστημα δραστήριο μέλος του ΔΣ αλλά και ως απλό μέλος ως σήμερα συνέδραμε με την παρουσία της στις δραστηριότητες του Σωματείου.
Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Θάλεια
Από το Δ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης