Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τρικάλων

Δώστε παράταση στις πληρωμές του ΕΛΓΑ για την πλημμυροπαθή Θεσσαλία – Μην απειλείτε τους αγρότες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.03.2024 | 1:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανακοίνωση για γραπτά μηνύματα σε πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας από τον ΕΛΓΑ εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων.

Όπως τονίζεται:

Σε μία καταστροφική χρονιά για τους παραγωγούς της χώρας και ειδικά για την πλημμυροπαθή Θεσσαλία, που βιώνουν καταστάσεις εξαθλίωσης η Κυβέρνηση δείχνει ακόμα μια φορά την πλήρη αδιαφορία της για την ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν δείχνει πρόθυμη να δώσει παράταση στους αγρότες από την πλημμυροπαθή Θεσσαλία για την καταβολή των ασφαλίστρων προς τον ΕΛΓΑ και ούτε περιμένει την είσπραξη των ενισχύσεων, ώστε να μπορούν οι οφειλέτες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Στους πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας, έρχονται απειλητικά γραπτά μηνύματα στα κινητά τους τα οποία αναφέρουν πως: «ENHMEPΩΣAME ΓIA THN OΦEIΛH ΣAΣ ΣTON EΛΓA. META THN 1 AΠPIΛIOY 2024, OYΔEMIA ΠAPATAΣH ΘA ΔOΘEI. ΣE ΠEPIΠTΩΣH ZHMIAΣ, ΔEN ΘA ΛABETE AΠOZHMIΩΣH AN ΔEN EΞOΦΛHΣETE». Καλούμε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να σταματήσει τον εκφοβισμό ανθρώπων που τους τελευταίους μήνες βιώνουν έναν άνευ προηγουμένου Γολγοθά και να ανακοινώσει παράταση για τις προθεσμίες καταβολής των ασφαλίστρων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης