Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

ΔΟΥ Τρικάλων: Αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση Προϊσταμένου

ΤΟΠΙΚΑ08.02.2019 | 3:33 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Η σταδιακή αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών για συνεπείς οφειλέτες, ο μηδενισμός έως το τέλος Μαρτίου των εκκρεμών επιστροφών φόρου άνω των 90 ημερών, η επέκταση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στη φορολογία μεταβιβάσεων, καθώς και το νέο πλαίσιο αξιολόγησης των υπαλλήλων στις ΔΟΥ και στα τελωνεία αποτελούν βασικές της προτεραιότητες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για το 2019.

Τις προτεραιότητες αυτές ανέπτυξε ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής σε συνάντησή του με τους προϊσταμένους των εφοριών, μεταξύ αυτών και της Εφορίας Τρικάλων κ. Διονύση Κατσαρού.

Οι νέοι στόχοι για το 2019, καθώς και ο απολογισμός για το 2018, τέθηκαν σε διημερίδα που ξεκίνησε χθες . Στο πλαίσιο της διημερίδας, στελέχη της ΑΑΔΕ παρουσίασαν στοιχεία για την «επίδοση» των εφοριών σε ότι αφορά στους στόχους του περασμένου χρόνου, με τη ΔΟΥ Τρικάλων να είναι στις περιπτώσεις που σταθερά κρίνονται με θετικό πρόσημο.

Προβληματισμός για την εναλλαγή υπαλλήλων

Από την άλλη, σε ετοιμότητα για αντιδράσεις βρίσκονται οι εφοριακοί υπάλληλοι, μετά και την ανακοίνωση ότι σύντομα θα βγει ΦΕΚ κατά το οποίο οι εφοριακοί υπάλληλοι θα αλλάζουν υπηρεσίες κάθε 10 χρόνια. Όπως έχει γίνει γνωστό, η διαδικασία θα αρχίσει για τις ελεγκτικές υπηρεσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και σταδιακά θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στους κόλπους των υπαλλήλων.

Ίσως και Δευτέρα νέος προϊστάμενος

Αξίζει να επισημανθεί ότι εκκρεμεί η ανακοίνωση νέου Προϊσταμένου στην Εφορία Τρικάλων, θέση για την οποία εκδήλωσαν αρκετοί ενδιαφέρον, μεταξύ αυτών και ο νυν προϊστάμενος. Πληροφορίες, θέλουν άμεσα να ανακοινώνεται το όνομα, πιθανότατα και τη Δευτέρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης