Τρίτη 16.07.2019 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

ΔΟΥ Τρικάλων: Ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι για να αναλάβουν τα ηνία

ΤΟΠΙΚΑ21.09.2018 | 5:17 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Το πράσινο φως για την εκκίνηση της διαδικασίας επιλογής διευθυντών στις Εφορίες, έδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιλογής και τοποθέτησης νέων προϊστάμενων.

Η αξιολόγηση αφορά και τους ενδιαφερόμενους της ΔΟΥ Τρικάλων σε επίπεδο Προϊσταμένων Διεύθυνσης και Υποδιεύθυνσης , με κύρια κριτήρια το επίπεδο κατάρτισης, τις δεξιότητες και την εμπειρία που αυτοί διαθέτουν στο φορολογικό αντικείμενο και θα συμβάλλουν καθοριστικά στο έργο του φοροεισπρακτικού και ελεγκτικού μηχανισμού.

Από τη ΔΟΥ Τρικάλων αιτήσεις κατέθεσαν στελέχη για την κάλυψη των θέσεων και σύμφωνα με πληροφορίες οι Διονύσης Κατσαρός προϊστάμενός ΔΥΟ, Μπλατζώνη Ευθυμία υποδιευθύντρια, Θανάσης Αγγελής Επόπτης Ελέγχου, Τσιτσιπά Δήμητρα προϊσταμένη Τμήματος Εισοδήματος, Μπούρα Σούλα από το Τμήμα Εισοδήματος, Μεβουλιώτης Αθανάσιος Ελεγκτής και ο Ζούζουλας Χαράλαμπος Προϊστάμενος του Τμήματος Μηχανογράφησης. Μέσα στα ονόματα των υποψηφίων, πηγές, αναφέρουν ότι βρίσκονται και ονόματα Λαρισαίων στελεχών.

Η διαδικασία περνάει στη φάση της αξιολόγησης ενώ αναμένεται οι υποψήφιοι να περάσουν και από συνέντευξη πριν την κρίση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Τσάι βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop