Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δράση με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων – Δωρεά Μυελού των Οστών»

ΤΟΠΙΚΑ30.10.2023 | 4:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η ΜΠΜΑ του ΓΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων πραγματοποίησαν με επιτυχία την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων – Δωρεά Μυελού των Οστών» στους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων.

Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών, η οποία αποτελεί μια σπουδαία πράξη ύψιστης αξίας προς το συνάνθρωπο που υποφέρει και αναζητά με αγωνία τον πολυπόθητο συμβατό δότη, καθώς και η λήψη δειγμάτων από όποιον το επιθυμούσε.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες και το Δήμο Τρικκαίων για την υποστήριξη και τους εθελοντές δότες. Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών ή Αιμοποιητικών Κυττάρων είναι η μοναδική λύση για κάποιες σοβαρές ασθένειες του αίματος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης