Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δράση «Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη»

ΤΟΠΙΚΑ11.11.2023 | 1:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Ιατρείο του Γ.Ν. Τρικάλων και με την υποστήριξη της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη» την Τρίτη 14/11/2023, στο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη που έχει καθιερωθεί στις 14 Νοεμβρίου.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την κατανόηση της νόσου, τους τρόπους πρόληψης και θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Το διεπιστημονικό προσωπικό της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων με επικεφαλής τη Συντονίστρια Ιατρό Παθολόγο κα. Καλογήρου Θεοδώρα θα παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την τήρηση ορθών στάσεων συμπεριφορών σχετικά με τη νόσο και θα πραγματοποιήσει μετρήσεις σακχάρου σε όσους από τους προσερχόμενους το επιθυμούν.

Το διεπιστημονικό προσωπικό του Διαβητολογικού Ιατρείου του Γ.Ν. Τρικάλων, με επικεφαλής τον κ. Δρ. Αδαμάντιο Μπουρδάκη Ειδικό Παθολόγο – Διαβητολόγο, Διευθυντή ΕΣΥ – Β΄ Παθολογικής Κλινικής, Επιστημονικό Υπεύθυνο Ιατρείου Λιπιδίων – Παχυσαρκίας, Διαβητολογικού Ιατρείου, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα  «Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη», όπου θα ενημερώσει το κοινό για τον Διαβήτη και τις επιπλοκές του. Επίσης θα δοθούν διαιτολογικές  οδηγίες , ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με 1η διάγνωση Διαβήτη και ειδικά παιδιού με Διαβήτη και διανομή σχετικού ενημερωτικού υλικού με όλα τα παραπάνω, με τη συμμετοχή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης