Σάββατο 21.05.2022 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Δράση Προληπτικής Ιατρικής από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ09.10.2018 | 4:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου 2018, η δράση Προληπτικής Ιατρικής στην πόλη μας, με την έλευση του κινητού πολυϊατρείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και της κινητής μονάδας Προληπτικής Ιατρικής του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας.

Καθημερινά, από 09:00 – 13:30 εξετάζονται δωρεάν, από γιατρούς που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μετεώρων και ακολούθως από 13:30 – 16:00 οικογένειες ή και μεμονωμένοι ενήλικες σε δεύτερη κινητή μονάδα. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Μετεώρων, σε συνεργασία με τις δομές πρόνοιας και κοινωνικής μέριμνας (ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ), θα στηρίζει πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι δημότες και ιδιαίτερα τα παιδιά, να έχουν τη δυνατότητα δωρεάν προληπτικών ιατρικών ελέγχων, σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς.

Δήμος Μετεώρων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης