Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δράση του Κ.Υ. Πύλης στο Γυμνάσιο Πρίνους

ΤΟΠΙΚΑ06.03.2024 | 5:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την έγκριση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και μετά  από συνεννόηση του Συντονιστή Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης Ιωάννη Κουτσονάσιο με τον Διευθυντή του Γυμνασίου Πρίνους  Αναστάσιο Μπρεκουλάκη την Τρίτη 5-3-24 πραγματοποιήθηκε ομιλία στους μαθητές με θέμα: «Σεξουαλική αγωγή σε αγόρια και κορίτσια».

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από τους Επιμελητές Γενικής Ιατρικής  του ΚΥΠ Βασιλική Τσιώκου και Νικόλαο Σακελλαρίου, την Νοσηλεύτρια Ελευθερία Σιδοπούλου και την Μαία Στυλιανή Κρουστάλη.

Οι δράσεις  θα συνεχιστούν σε όλα τα σχολεία της περιοχής ευθύνης του ΚΥΠ.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης