Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δράσεις της χορευτικής ομάδας της Ευξείνου Λέσχης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ04.09.2018 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι και εις αναμονή της έναρξης της νέας περιόδου δράσεων 2018-2019 για την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων, παραθέτουμε τις δράσεις της χορευτικής μας ομάδας για το καλοκαίρι που μας πέρασε, πάντα υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Κωνσταντίνου Δημόπουλου:

Το διήμερο 14 και 15 Ιουλίου μέλη της χορευτικής μας ομάδας φιλοξενήθηκαν στους ξενώνες του ιδρύματος Παναγία Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας, καθώς το Σάββατο 14 Ιούλιου παρουσίασαν χορούς του Πόντου στις εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Κοπανού, στον Κοπανό Ημαθίας, έπειτα από πρόσκληση της Λέσχης. Στη λύρα ήταν ο Μιχάλης Κασαμπαλίδης. Στη συνέχεια ακολούθησε ποντιακό παραδοσιακό γλέντι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την ομάδα συνόδευε η ταμίας του συλλόγου Μαργαρίτα Τοπαλίδου.

Στις 19 Αυγούστου, η χορευτική μας ομάδα συμμετείχε στα «Μουζάκια 2018», στο Μουζάκι Καρδίτσης, προσκλεκλημένοι του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ.Πασιαλής» και του ΝΠΔΔ «Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα» Δήμου Μουζακίου, όπου και πάλι παρουσιάστηκαν χοροί από διάφορες περιοχές του Πόντου. Στη λύρα συνόδεψε ο Κωνσταντίνος Κουλούμογλου.

Ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και καλή και δημιουργική χρονιά!

Το Δ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης