Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Δραστηριότητες Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων (ΣΟΝΤ)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ25.05.2018 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα πλαίσια ευρύτερης συνεργασίας με άλλους φορείς, την Κυριακή 20 Μαΐου το πρωί, η ΣΟΝΤ έλαβε μέρος στη Συναυλία Μαθητικών Συμφωνικών Ορχηστρών που έγινε στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, μαζί με τις δύο ορχήστρες της Λάρισας και την αντίστοιχη ορχήστρα της Κοζάνης, υπό την διεύθυνση των μαέστρων τους Χρήστου και Δημήτρη Κτιστάκη.

Οι ορχήστρες της Λάρισας παρουσίασαν έργα κλασσικής μουσικής των G. Bizet, J. Haydn, P. Mascagni, J. Strauss και J. Brahms, ενώ οι ορχήστρες της Κοζάνης και των Τρικάλων επικεντρώθηκαν σε γνωστές επιτυχίες από τον κινηματογράφο και μιούσικαλς, αντίστοιχα. Μαζί με την ΣΟΝΤ τραγούδισε η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Έλενα Γκατζά, κλέβοντας τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα της κατάμεστης αίθουσας, ιδίως σε δύο παλιά Ελληνικά τραγούδια!

Η συναυλία έκλεισε πανηγυρικά με απόσπασμα από την Aida του G. Verdi, που παίχθηκε μαζί από την ΣΟΝΤ και την ορχήστρα Junior της Λάρισας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη και την ενθουσιώδη συμμετοχή του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη σαν μέλος της ορχήστρας, μαζί με τους μικρούς μαθητές του!

Ήταν μιά υπέροχη συναυλία για μικρούς και μεγάλους, για τους νεαρούς εκτελεστές και το ώριμο ακροατήριό τους!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης