Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Δρομολογούνται ασφαλτοστρώσεις στην Λάρισας – Τρικάλων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.11.2023 | 4:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην αποκατάσταση της εθνικής οδού Λάρισας -Τρικάλων και στις ασφαλτοστρώσεις που δρομολογούνται καθότι το οδόστρωμα έχει προβλήματα, με χρηματοδότηση που εξασφάλισε η Περιφέρεια από το πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός. «Από το ίδιο πρόγραμμα προχωρούμε και στη δημιουργία 4 κυκλικών κόμβων και σε οδοστρωσία και στο δρόμο Λάρισα-Τρίκαλα» κατέληξε.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται από μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας εργασίες για την προσωρινή αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στα δυο ρεύματα στο δρόμο Καρδίτσας – Λάρισας στο τμήμα από Ερμήτσι έως Ιτέα που παραμένει κλειστός μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις πρωτόγνωρες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών που έχουν ως στόχο να ολοκληρωθούν μέχρι τέλη του έτους  προκειμένου να αποκατασταθεί η προσωρινή κυκλοφορία του δρόμου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι εργασίες γίνονται μετά από συνεννόηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και του Υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου καθώς η αρμοδιότητα για την πλήρη αποκατάσταση της οδού ανήκει στο Υπουργείου Υποδομών. Παράλληλα στο σημείο επιχειρούν και μηχανήματα για την αποκατάσταση του αναχώματος του ποταμού Φαρσαλίτη που βρίσκεται δίπλα στην οδό και το οποίο δημιούργησε το πρόβλημα.

Για το ίδιο θέμα με αφορμή επερώτηση της ΛΑΣΥ,  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας επανέλαβε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι το υπουργείο Υποδομών έχει αναλάβει την πλήρη αποκατάσταση του δρόμου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης