Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δύναμη Ευθύνης: Νέα δράση με ποδηλατοβόλτα στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ03.05.2023 | 4:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζει τον προγραμματισμό δράσεων η «Δύναμη Ευθύνης» στον Δ. Μετεώρων, ανακοινώνοντας εκδήλωση για την ημέρα ποδηλάτου με ποδηλατοβόλτα στην Καλαμπάκα.

Όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση «Έχετε σκεφτεί πόσο μπορεί να αλλάξει η πόλη και τα χωριά μας, πόσο θα αλλάξει η ζωή μας, αν κάνουμε μια… απλή κίνηση και βάλουμε στην καθημερινότητά μας το ποδήλατο;… Εμείς στη «Δύναμη Ευθύνης» το σκεφτήκαμε και το μοιραζόμαστε μαζί σας. Η 3η Ιουνίου τιμάται παγκόσμια ως «ημέρα ποδηλάτου» κι εμείς στέλνουμε μήνυμα από εδώ, από τα Μετέωρά μας, από την πόλη της Καλαμπάκας και βγαίνουμε στους δρόμους με αυτά. Φοράμε κράνος (…απαραίτητα) και δίνουμε ραντεβού στην πλατεία το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 10 π.μ.. Κάνουμε μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα και στέλνουμε μήνυμα για την πιο ανθρώπινη πόλη που θέλουμε. Κάνουμε προβολή στο μέλλον στην πόλη που μαζί θα φτιάξουμε για εμάς και τα παιδιά μας, με περισσότερους ελεύθερους χώρους, με ποδηλατόδρομους, με μεγάλα πεζοδρόμια. Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας… Ραντεβού εκεί!!!».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης