Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Δυναμική η παρουσία των Τρικαλινών στο συλλαλητήριο της Αθήνας

ΤΟΠΙΚΑ21.01.2019 | 6:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, Τρικαλινές και Τρικαλινοί από κάθε γωνιά του νομού, όδευσαν προς την Αθήνα, για να διαδηλώσουν για την Μακεδονία. Από τα Τρίκαλα νωρίς το πρωί της Κυριακής, αναχώρησαν περισσότεροι από 500 Τρικαλινοί για να ενώσουν τις φωνές τους μαζί χιλιάδες άλλους Έλληνες για την Μακεδονία.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ακόμη και παιδιά ένωσαν τις φωνές στέλνοντας το μήνυμα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας συναντήθηκαν στην πρωτεύουσα, στην καρδιά της Ελλάδας, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Πέραν των λεωφορείων που ναυλώθηκαν αρκετοί Τρικαλινοί επέλεξαν να επισκεφτούν την πρωτεύουσα με ιδιωτικά οχήματα, ανταμώνοντας στο Σύνταγμα με τους άλλους διαδηλωτές.

Φορώντας γαλανόλευκα και με ελληνικές σημαίες στα χέρια, οι συγκεντρωμένοι τάχθηκαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, για το ονοματολογικό. Φώναξαν υπέρ της Μακεδονίας τονίζοντας ότι η Ιστορία της Ελλάδας δεν χαρίζεται, δεν δανείζεται, αλλά παραμένει παρακαταθήκη.

Στην συγκέντρωση της Αθήνας πέραν των άλλων υπήρξε δυναμική παρουσία και από πλευράς φορέων, αυτοδιοικητικών και πολιτικών του νομού μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο λαός μίλησε και οφείλουμε να τον ακούσουμε όλοι.

«Έδωσα το παρών σε αυτό το μεγάλο συλλαλητήριο, θέλοντας να ενώσω την φωνή μου με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που λένε όχι στη συμφωνία των Πρεσπών. Να ακουστεί όσο πιο δυνατό γίνεται το όχι σε αυτή την κάκιστη συμφωνία, την οποία φέρνει βιαστικά στη Βουλή η κυβέρνηση. Ο λαός μίλησε. Και οφείλουμε να τον ακούσουμε όλοι.», τόνισε ο κ. Χ. Μιχαλάκης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή