Κυριακή 24.01.2021 | Εορτάζουν: Ζωσιμάς, Ζωσιμίνα, Ξένος, Ξένιος, Ξένη, Ξένια, Φίλωνας, Φίλων

Δυναμώνει και άλλο με 3-4 προσθήκες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ29.08.2020 | 1:26 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Α.Ο Τρίκαλα από την εμφάνιση της ομάδας στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, αν και τέτοιες αναμετρήσεις την παρούσα χρονική στιγμή δεν προσφέρονται για πολλά συμπεράσματα.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αλλά και όσοι φίλαθλοι είδαν τα ματς με Παναιτωλικό και ΑΕΛ διαπίστωσαν ότι κάτι καλό γίνεται και υπάρχουν όλες οι προοπτικές ώστε να δημιουργηθεί φέτος μία αξιόμαχη ομάδα στη Β’ Εθνική κατηγορία.

‘Οσοι πάντως νομίζουν ότι ο Α.Ο Τρίκαλα θα παρουσιαστεί με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις κάνουν λάθος.

Στο πλάνο διοίκησης και προπονητή υπάρχει η σκέψη για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και την προσθήκη 3-4 παικτών με παραστάσεις από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Με αυτές τις μεταγραφές ο Α.Ο Τρίκαλα θα γίνει πολύ πιο ισχυρός , ώστε να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν

Ο λόγος που καθυστερούν να γίνουν οι μεταγραφές αυτές αφορά το μη ξεκαθάρισμα σχετικά με το αν θα έχουμε αναδιάρθρωση ή όχι στην κατηγορία και αν ναι με ποια μορφή θα πραγματοποιηθεί αυτή.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Α.Ο Τρίκαλα θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop