Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Δυνάμωσε με τρεις προσθήκες ο Α.Ο Πρίνους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ27.09.2020 | 11:57 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Α.Ο Πρίνους έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την αγωνιστική σεζόν με δύο προκρίσεις στο κύπελλο ΕΠΣΤ, δείχνοντας ότι διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Ωστόσο, στους ιθύνοντες της ομάδας δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, αντίθετα η διοίκηση προχώρησε σήμερα σε τρεις ακόμη μεταγραφικές προσθήκες από το πάνω ράφι , δυναμώνοντας και άλλο ενόψει της έναρξης και του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι:

Βασίλης Καλογρανας η αλλιώς tziliba. ‘Ενας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος γύρισε  στην αγαπημένη του ομάδα. Πέρυσι έπαιζε για το Βαλτινό. Πρόκειται για έναν παίκτη που αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τον ΑΟΠ, καθώς υπάρχει πίστη ότι θα σκοράρει αρκετά τέρματα.

 

Κυπριανός Κοθρας δεξί μπακ και αμυντικό χαφ.Επαιζε Βαλτινό πέρυσι και φέτος θέλει να συνεχίσει για όγδοη χρόνια στο Πρινος, καθώς κατάγεται από εκεί. Εικάζεται ότι και αυτός θα έχει καθοριστική συνεισφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 

Παναγιώτης Αλεξίου πλάγιος επιθετικός. Και αυτός ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής που αρχικά ήρθε σε συμφωνία με το Βαλτινό, ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με αποτέλεσμα το Πρίνος να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Πλέον το ρόστερ του ΑΟΠ είναι πληρέστατο σε όλες τις γραμμές και με πολύ αξιόλογους παίκτες να το απαρτίζουν.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης