Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δυνατή μεταγραφή με Γιώργο Κασσόπουλο για τον Θεόδωρο Χήρα!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.03.2023 | 5:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η προσχώρηση του Γιώργου Κασσόπουλου στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” είναι πλέον γεγονός και με τον πιο επίσημο τρόπο.

Ο Γιώργος είναι 44 ετών, με καταγωγή από το Δροσερό Τρικάλων, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό και στον εθελοντισμό, ενώ αποτελεί και μέλος της Λέσχης των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο Γιώργος αποτελεί μεταγραφή για τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” καθώς στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος”  του κυρίου Μαράβα και μάλιστα είναι εκλεγμένος και τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Δροσερού και ευρέως αγαπητός.

Ο ίδιος δηλώνει ότι κατόπιν ώριμης σκέψης και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες, τις ελλείψεις και τον προβληματισμό που επικρατεί στην τοπική κοινωνία , αποφάσισε να συμπορευτεί με το αυτοδιοίκητο άρμα του Θοδωρή Χήρα.  Τονίζει δε, ότι πνέει πλέον νικητήριος αέρας αλλαγής στον Δήμο Πύλης και πως η συνένωση των παρατάξεων Χήρα-Τσιούτσια εμπνέει τους Δημότες ώστε να δώσουν την ξεκάθαρη εντολή για την υλοποίηση αυτής της αλλαγής. Τέλος , δηλώνει παθολογικός θαυμαστής του χωριού του και πως θα κάνει τα πάντα ώστε να βελτιωθεί στο έπακρον η καθημερινότητα των κατοίκων του Δροσερού.

Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Χηρας καλωσόρισε τον Γιώργο στην νέα αυτοδιοικητική του οικογένεια, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του , ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε: Ο Γιώργος έκανε τη σωστή επιλογή, η οποία θα δικαιώσει τόσο τις αρχές του ιδίου, όσο και τις αρχές που πρεσβεύει ο συνδυασμός μας. Άλλωστε, δεν χρειάστηκε να ζυγίσει και πολύ πράγματα καθώς η πλάστιγγα γέρνει πλέον ολοφάνερα προς το μέλλον και αυτό διασφαλίζεται με στήριξη στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης