Κυριακή 18.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Δυνατό δίτερμα στο στάδιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ22.12.2020 | 1:21 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Οι ρυθμοί έχουν ανέβει ιδιαίτερα στις προπονήσεις του Α.Ο Τρίκαλα, με τους ποδοσφαιριστές να αρχίζουν σταδιακά να έρχονται στην απαιτούμενη φυσική και αγωνιστική κατάσταση.
Μάλιστα, χθες Δευτέρα, το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε για τους “κυανέρυθρους” δυνατό οικογενειακό δίτερμα, σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να τεστάρει τους παίκτες του, διαπιστώνοντας σε τι επίπεδο βρίσκεται ο καθένας.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει όσον αφορά τη χθεσινή προπόνηση:

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Ο κ. Χαραλαμπίδης μάλιστα παρακολούθησε τους παίκτες του σε οικογενειακό δίτερμα με την διάθεση να περισσεύει.

Δε χαλαρώνουν μέχρι τα Χριστούγεννα

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα, όπως έχουμε ξαναγράψει δεν πρόκειται να χαλαρώσουν καθόλου , ακόμη και μέσα στις γιορτές, με εξαίρεση τα Χριστούγεννα, όταν και θα τους χορηγηθεί άδεια 2 ημερών.
Δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη 24/12 το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυνατές προπονήσεις καθημερινά, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα βρεθούν για λίγες ημέρες στις πατρίδες τους για να κάνουν Χριστούγεννα οικογενειακά και θα επιστρέψουν ξανά μέχρι το Σάββατο, καθώς την Κυριακή θα υπάρξει κανονικά προπόνηση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop