Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δυνατός χορός με Τσαλίκη για το Διγενή Νεοχωρίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.07.2023 | 12:49 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

 

‘Ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Οιχαλίας.

Το τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Διγενή Νεοχωρίου θα διεξάγει τον ετήσιο χορό του, σε ένα σπουδαίο γεγονός που αναμένεται να μαζέψει πάρα πολύ κοσμο από όλη την περιοχή, αλλά και το νομό γενικότερα , καθως και τους γύρω νομούς.

Επίσης, είναι σημαντικό ότι εκείνη την περίοδο θα βρίσκονται στην περιοχή και πάρα πολλοί μετανάστες που θα έχουν έρθει από το εξωτερικό στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και φυσικά θα δώσουν το παρόν στο χορό του Διγενή.

Οι διοργανωτές έκλεισαν γα το χορό τους ένα κορυφαίο όνομα της διασκέδασης εδώ και χρόνια , το Γιώργο Τσαλίκη που θα απογειώσει το κέφι, απαγγέλλοντας όλες τις γνωστές επιτυχίες του.

Στο πλευρό του Τσαλίκη, ένας ακόμη αναγνωρίσιμος καλλιτέχνης ο Δημήτρης Κυριακού, ενώ το πρόγραμμα θα πλαισιώσει και γνωστή δημοτική ορχήστρα.

Οπότε το κέφι είναι εγγυημένο. ‘Ετσι και αλλιώς ο Διγενής τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί κορυφαίες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος.

 

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης