Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Δύο χρόνια διοίκηση Αιβάζογλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ20.11.2020 | 1:03 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Πριν περίπου 2 χρόνια, για την ακρίβεια στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018 ο Ηλίας Αιβάζογλου αναλάμβανε τη διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα, παίρνοντας τα κλειδιά από το Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Τα δύο αυτά χρόνια της έως τώρα θητείας Αιβάζογλου, χαρακτηρίστηκαν από την απόλυτη διοικητική σταθερότητα, καθώς δεν προέκυψε η παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα, ενώ η ομάδα κατάφερε να πάρει και τις δύο χρονιές με άνεση αδειοδότηση, αλλά και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αγωνιστικά, η πρώτη σεζόν αποτέλεσε για τη διοίκηση Αιβάζογλου ένα σχολείο, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, καθώς επήλθε ο οδυνηρός υποβιβασμός στη Football League.

Ωστόσο, η διοίκηση κατάφερε άμεσα να ανασυνταχθεί και μέσα από τις κατάλληλες κινήσεις να φέρει την περσινή χρονιά την ομάδα και πάλι στη 2η κατηγορία, κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο του πρωταθλητή και παράλληλα επέστρεψε ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων.

Η φετινή χρονιά, που βρίσκει τον Α.Ο Τρίκαλα στη SL2, αποτελεί σημαντική πρόκληση για τους διοικούντες που έχουν θέσει ως στόχο το πλασάρισμα μέσα στην πρώτη 6άδα, όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κορωνοιού επιτρέποντος.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η διοίκηση του Ηλία Αιβάζογλου αυτά τα δύο χρόνια έχει αφήσει το στίγμα της ως μία από τις πλέον νοικοκυρεμένες διοικήσεις που έχει γνωρίσει ο Α.Ο Τρίκαλα και υπάρχει διάθεση και όραμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και με τη στήριξη φυσικά του φίλαθλου κόσμου των Τρικάλων, πιθανώς τα ακόμη καλύτερα να έρθουν στη συνέχεια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης