Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Δυο προτάσεις στο Leader από το Δήμο Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ12.07.2018 | 3:34 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας αναμένεται να συζητηθούν δυο έργα τα οποία έχουν σχεδιαστεί να προταθούν στο πρόγραμμα Leader 2014-2020.

Πρόκειται για τα έργα της «Δημιουργίας Παιδικού Σταθμού στο δημοτικό κατάστημα Οιχαλίας» και της πρότασης «Ανάπλασης Πλατειών Νομής, Σερβωτών, Πετροπόρου».

Το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει για την υποβολή ή μη των συγκεκριμένων προτάσεων.

Το δημοτικό συμβούλιο αναμένεται να συγκληθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 7:30 το απόγευμα. Το Σώμα κατά την συνεδρίαση θα ασχοληθεί και θα λάβει αποφάσεις σε 18 θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία είναι τα εξής:

 1. Τροποποίηση ετήσιου τεχνικού προγράμματος έτους 2018, Δήμου Φαρκαδόνας.
 2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.
 3. Έγκριση της υπ’ αρ. 31/2018 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ Φαρκαδόνας αναφορικά με τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο της επιχείρησης.
 4. Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού του κληροδοτήματος «Αχιλλέα Τσιούφη» οικονομικού έτους 2017.
 5. Έκκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου Φαρκαδόνας στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Αιτωλικό του Μεσολογγίου και διάθεση της σχετικής πίστωσης για την κάλυψη των εξόδων μετάβασης.
 6. Έγκριση ή μη διενέργειας τουρνουά μπάσκετ 3×3 από το Δήμο Φαρκαδόνας και διάθεση σχετικής πίστωσης για την κάλυψη της εκδήλωσης.
 7. Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης «Δημιουργία Παιδικού Σταθμού στο δημοτικό κατάστημα Οιχαλίας» στο μέτρο 19 «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων» Leader 2014-2020.
 8. Έγκριση ή μη υποβολής της πρότασης «Ανάπλασης Πλατειών Νομής, Σερβωτών, Πετροπόρου» στο μέτρο 19 «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων» Leader 2014-2020.
 9. Αποδοχή χρηματοδότησης του Δήμου Φαρκαδόνας για το έργο «Αποχέτευση και ηλεκτροφωτισμός οικισμού Παλιννοστούντων ομογενών Δήμου Φαρκαδόνας».
 10. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
 11. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή υπόγειου αρδευτικού δικτύου Τ.Κ. Ζάρκου.
 12. Χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων σε άπορες οικογένειες.
 13. Επικαιροποίηση της αριθ. 197/2016 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου περί συμμετοχής του Δήμου Φαρκαδόνας στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Νέα Φάση» με κωδικό ΟΠΣ 5002212.
 14. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2017, της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Φαρκαδόνας.
 15. Έγκριση ή μη ανάπτυξης δικτύου συλλογής γυάλινων συσκευασιών.
 16. Έγκριση ή μη υλοποίηση προγράμματος συλλογής και διαχείρισης παλαιών ελαστικών αυτοκινήτων.
 17. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής γενικών υπηρεσιών.
 18. Αποδοχή και κατανομή ΣΑΤΑ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ