Δευτέρα 05.06.2023 | Εορτάζουν: Δωρόθεος, Δωροθέα, Πλούταρχος, Κύνθια, Κυνθία, Απόλλωνας, Απόλλων, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Σεληνιάς, Σελήνος, Σελήνιος, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα

Δύο βραβεία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών

ΤΟΠΙΚΑ02.05.2023 | 5:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι βραβεύσεις του Μουσείου συνεχίζονται και το 2023. Πρόσφατα, ανακοινώθηκαν τα φετινά βραβεία Tourism Awards, που αποτελούν πλέον τον μεγαλύτερο θεσμό τουριστικών βραβείων στην Ελλάδα, με εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Το Μουσείο έλαβε δύο βραβεία SILVER, ένα για το ίδιο το μουσείο και τις δράσεις του και ένα για το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει. Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά βράβευσης από τα Tourism Awards, όπου το Μουσείο έχει συγκεντρώσει συνολικά 12 βραβεία (3 χρυσά, 5 ασημένια, 4 χάλκινα). Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα βραβεία που έχει λάβει από άλλους θεσμούς και διοργανώσεις, το καθιστούν ίσως το πλέον πολυβραβευμένο μουσείο στην Ελλάδα.

Αν αναλογιστεί δε κανείς, ότι πρόκειται για ένα μουσείο που βρίσκεται σε μία μικρή πόλη της ελληνικής περιφέρειας, τότε οι βραβεύσεις αυτές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία και δείχνουν, ότι κάθε περιοχή έχει τα δικά της συγκριτικά πλεονεκτήματα, αρκεί αυτά να αξιοποιούνται.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης