Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ε 65 χωρίς σήμανση για Τρίκαλα – Μετέωρα!

ΤΟΠΙΚΑ26.04.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Θέμα έχει προκύψει με την σήμανση στον αυτοκινητόδρομο Ε 65 που παραδόθηκε μόλις την περασμένη Τρίτη, καθώς όταν κάποιος έρχεται από την Αθήνα η σχετική ενημερωτική ταμπέλα αναφέρει μόνο Καρπενήσι και… Γρεβενά! Πουθενά Τρίκαλα, Καρδίτσα, Καλαμπάκα, Μετέωρα!

Με τόσο ντόρο να έχει γίνει για το πως ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος βγάζει από την απομόνωση τη Δυτική Θεσσαλία, αυτή δεν αναφέρεται πουθενά για να μπορέσει ο ταξιδιώτης να βρει το δρόμο του. Κάτι που έχει ήδη οδηγήσει σε ταλαιπωρία πολλούς οδηγούς. Αντί αυτού εμφανίζονται τα Γρεβενά, με το Βόρειο Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου να αναμένεται να παραδοθεί μέσα στο επόμενο έτος ή ακόμη και στις αρχές του μεθεπόμενου!

Το πρόβλημα εντόπισε έγκαιρα και ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ήδη έχει επικοινωνήσει με όλους τους αρμόδιους φορείς, για να βρεθεί άμεσα λύση και να υπάρξει νέα σήμανση. Μάλιστα, επικοινώνησε και με το γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο απάντησε πως θα λυθεί άμεσα το θέμα. Σχετική αναφορά έκανε και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων, τονίζοντας το… αυτονόητο, πως θα πρέπει να υπάρχει σήμανση τόσο για Τρίκαλα και Καρδίτσα, όσο και η ειδική σήμανση για τα Μετέωρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης