Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ε65: Μέχρι το Πάσχα η παράδοση από Λαμία ως Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ01.03.2024 | 5:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για την πορεία υλοποίησης των μεγάλων οδικών έργων μίλησε μεταξύ άλλων το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας στην ΕΡΤ.

Μιλώντας για τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) είπε πως «Μέχρι το Πάσχα αν δεν έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα μέχρι τότε, θα παραδοθεί όλος ο δρόμος μέχρι την Καλαμπάκα, και το τμήμα στην Ξυνιάδα και το τμήμα Τρίκαλα – Καλαμπάκα».

Άλλωστε, η πορεία του έργου και στις δύο περιπτώσεις βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και μένει να δούμε αν τελικά υλοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης